ZA ONLINE KUPOVINU COLIEF PROIZVODE MOZETE PORUCITI NA

www.newmed.rs


Colief Mum To Be

Colief Mum To Be,hranljiva krema za negu kože u periodu trudnoće i dojenja

Čestitamo! Nije važno da li Vam je ovo prva ili treća trudnoća, svakako je jedinstven i neponovljiv događaj u Vašem životu. Podjednako je važno tokom trudnoće voditi računa o bebi, sopstvenoj ,zdravoj ishrani,fizičkoj kondiciji  i  koži koja trpi dramatične promene. Negu kože je potrebno započeti na vreme, pre pojave prvih strija koje se ispoljavaju se kao ružičaste atrofične, nepravilne linije na koži.

Da li znate, Vaša koža se tokom trudnoće rastegne dodatna 2 m2 !

Colief Mum To Be može pomoći.
Colief Mum To Be je sistem nege kože u prenatalnom i postnatalnom periodu sa prirodnim dejstvom fitosterola iz ulja semena badema, avokada, grožđa sa dodatkom ekstrakta nevena,vitamina E i pro-vitamina B5.

Colief Mum To Be, hranljiva, hipoalergijska krema je tajno oružje svake buduće mame u borbi protiv strija, ali nije samo to ! Tokom trudnoće , mnogo žena primećuje promene na svojoj koži u vidu povećane osetljivosti kože, suvoće , perutanja, svraba, prosto koža reaguje na drugo stanje organizma!

Trudnice nisu “ostavljene na cedilu” jer imaju uz sebe BBF (Beauty Best Friend) – Colief Mum To Be , hranljivu kremu .

Negujte i zaštitite svoju kožu u periodu trudnoće i dojenja

Strije su česta i prirodna pojava tokom trudnoće –  niko ih ne voli i ne želi!

Strije nastaju kao posledica naglog rastezanja kože i pucanja elastičnih vlakana ali i  hormonskih  promena u toku trudnoće koje  smanjuju proizvodnju kolagena i elastina, koji koži daju čvrstoću i elastičnost.  Nakon porođaja strije postaju hipopigmentovane ili srebrnobele.

Hranljivu kremu Colief Mum To BE  je potrebno naneti 2-3 puta dnevno na predele gde je koža najosetljivija, odnosno sklona nastanku strija -predeo trbuha, bedara i dojki.

Nakon porođaja hormon oksitocin pomaže materici da se vrati u prvobitno stanje-pre porođaja. Drugi hormoni stimulišu stvaranje mleka u mlečnim žlezdama i rastezanje kože dojki, te je u periodu dojenja neophodno nastaviti sa nanošenjem kreme  Colief Mum To Be  na osetljive delove kože.

Buduće mame se svih devet meseci osećaju posebno i baš tako treba da izgleda i njihova koža- hidrirana,čvrsta,elastična i nežna.

Lepa koža tokom trudnoće i nakon nje-  Colief Mum To Be, hranljiva krema.