Colief® Breathe Easy Patch

Pentru o respiratie mai usoara

Plasturii Colief Breathe Easy Patch contin un amestec unic de ingrediente naturale, fiind o solutie sigura si eficienta pentru o respiratie usoara atunci cand nasul micutului tau este congestionat.

Cand plasturele este aplicat pe imbracaminte, de preferinta in zona pieptului, caldura emanata de corp ajuta la eliberarea vaporilor esentiali care au un efect benefic si dureaza pana la 8 ore.

Colief® Breathe Easy Patch sunt potriviti pentru adulti si copii peste 3 ani.

Ingrediente: ulei din frunze de eucalipt albastru, ulei de menta, ulei din frunze de rozmarin, D-Limonen, ulei din frunze de pin de padure, extract din coaja de portocal dulce, ulei din fructe/seminte de anason stelat, Beta-pinen.

Un produs care ajuta la decongestionarea nazala datorita amestecului de uleiuri naturale, imbunatatind in acest fel respiratia, mai ales pe timpul noptii.

Plasturii Colief® Breathe Easy contin urmatoarele uleiuri naturale:

Eucalipt albastru – antiviral, ajuta foarte mult in raceli si gripe, bronsite, infectii ale sinusurilor, nas infundat si alte afectiuni respiratorii.

Menta – utilizat in astm, bronsita cronica, nas infundat, sinuzite.

Rozmarin – datorita proprietatilor antiseptice este deosebit de eficient in tratarea infectiilor respiratorii. Usureaza respiratia si elimina disconfortul respirator.

Lamaia – reduce febra si este totodata imunostimulator.

Anason stelat – are un puternic efect antibacterian, fiind un adjuvant de exceptie in tratarea infectiilor respiratorii si de asemenea datorita proprietatilor expectorante ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice.

Portocal dulce – antiinflamator, induce un somn liniştit.

Pin de padure – are un efect similar cortizonului, deci este un puternic antiinflamator. In plus are si calitati aniseptice si expectorante pentru aparatul respirator, fiind un remediu in tratarea bronsitei, sinuzitei, tusei, laringitei.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele Colief

Telefon: 021-352 01 67 (8)

e-mail: office@superfood.ro