CE ESTE Colief Infant Drops ?

Colief Infant Drops este un produs natural care se adauga in laptele bebelusului pentru a trata intoleranta temporara la lactoza in cazul acelora care au colici. Ingredientul activ al Colief Infant Drops este lactaza, o enzima sigura care este secretata de organismal uman in intestinul subtire.

INTOLERANTA TEMPORARA LA LACTOZA

In cazul bebelusilor, intoleranta la lactoza poate produce disconfort digestiv – balonare, flatulenta si durere puternica – ca urmare a nedigerarii lactozei din lapte. Acestea sunt simptome neplacute pentru un sugar care se confrunta cu problema colicilor.

kapi za bebe

CUM SE ADMINISTREAZA Colief Infant Drops?

Alaptare


  • Puneti cateva linguri de lapte matern intr-un recipient steril.
  • Adaugati 4 picaturi de Colief.
  • Dati-l copilului cu o lingurita de plastic sterilizata.
  • Continuati alaptarea normal.

Colief in lapte formula


  • Preparati formula de lapte conform instructiunilor producatorului.
  • Adaugati 4 picaturi de Colief in laptele caldut.
  • Agitati laptele din cand in cand si dupa o jumatate de ora hraniti copilul. Asigurati-va ca hrana are temperatura corecta de baut.
  • Aruncati hrana ramasa.

Daca laptele formula trebuie preparat in avans


• Preparati formula de lapte conform instructiunilor producatorului.
• Adaugati 2 picaturi de Colief in laptele caldut. Depozitati-l in frigider cel putin 4 ore inainte de folosire. A se consuma in maximum 12 ore.
• Se incalzeste la temperatura corecta de baut.
• Aruncati hrana ramasa.

CUM FUNCTIONEAZA Colief Infant Drops ?

Ingredientul activ al Colief Infant Drops este enzima lactaza care scindeaza lactoza din lapte in glucoza si galactoza. Aproximativ 30 minute ii sunt necesare enzimei ca sa finalizeze acest proces. Unii copii pot tolera o cantitate mai mare de lactoza in lapte, asa ca timpul de asteptare poate fi redus la 15 minute, mai ales dupa prima luna de utilizare. Daca observati un disconfort mai mare al sugarului, reveniti la timpul initial de 30 minute.

Pentru informații suplimentare  www.facebook.com/coliefromania 

Despre Colief Infant Drops

Colief Infant Drops contine enzima lactaza si exista pe piata de 20 de ani. Increderea mamelor si recomandarile profesionistilor din domeniul sanatatii califica Colief Infant Drops ca fiind remediul numarul unu prescris pentru colici si singurul produs de acest fel sustinut cu studii clinice in Marea Britanie. Colief® Infant Drops a fost creat pentru a usura simptomele colicilor cauzate de intoleranta temporara la lactoza. Colief® Infant Drops contine lactaza, o enzima naturala prezenta in organismul nostru, care ajuta la scindarea lactozei prezenta in laptele obisnuit, produse lactate, lapte matern sau lapte formula.

Sistemul digestiv inca incomplet dezvoltat al bebelusilor poate avea un neajuns in a scinda lactoza in zaharuri simple. Acest lucru poate cauza copiilor sub 4 luni un disconfort cunoscut sub denumirea de “colici” si caracterizat prin lungi si dese perioade de plans. Colief® Infant Drops hidrolizeaza lactoza in zaharuri mai simple, glucoza si galactoza si in acest fel bebelusul dumneavoastra poate mai usor sa digere laptele primit.

Picaturile pot fi folosite de fiecare data cand alaptati copilul sau il hraniti cu lapte formula. In jurul varstei de 3-4 luni, sistemul digestiv al copilului reuseste sa metabolizeze si sa descompuna mai bine lactoza si de obicei simptomele dispar. Totusi daca simptomele persista, continuati administrarea de Colief® Infant Drops. Enzima lactaza este distrusa la caldura asa ca, pentru a obtine rezultate optime, utilizati Colief® Infant Drops la temperatura camerei sau a corpului. Intotdeauna urmati cu atentie instructiunile producatorului atunci cand ii pregatiti copilului laptele formula.

Daca plansul bebelusului persista sau daca va ingrijoreaza ceva cu privire la starea lui de sanatate, prezentati-va de urgenta cu el la medic.


STUDII CLINICE Colief® Infant Drops

Studiile initiale efectuate in spitalul din Cork au aratat ca produsul are un puternic efect asupra bebelusilor cu intoleranta temporara la lactoza. Studiul nu a fost foarte extins, insa rezultatele au fost semnificative si au fost publicate in Journal of Human Nutrition and Dietetics in septembrie 1998. Acesta a aratat ca, adaugand picaturi de enzima lactaza  in lapte cu cateva ore inainte de a-l da copilului, aproape toata lactoza se descompune, iar orele de plans se reduc semnificativ. Aceste rezultate au fost confirmate de un studiu subsecvent mai amanuntit la spitalul Guys din Londra, publicat in octombrie 2001.


CAND STIM CA S-AR PUTEA SA AVEM NEVOIE DE Colief® Infant Drops?

Asa cum stie orice parinte cu un copil care plange ore intregi, colicile afecteaza toata familia si acest lucru poate fi foarte frustrant si suparator. Colicile se manifesta prin episoade repetate de plans excesiv si incontrolabil al bebelusului care, in rest, pare sa fie perfect sanatos. Acest lucru afecteaza 1 bebelus din 5.

Cercetarile au aratat ca o intoleranta temporara la lactoza constituie un factor important pentru multi copii cu colici. Lipsa enzimei lactaza din intestinul subtire cauzeaza incapacitatea copilului de a digera lactoza din lapte. Lactoza nedigerata trece in colon, unde este fermentata sub influenta bacteriilor de la acest nivel si transformata in acid lactic si hidrogen, ceea ce duce la disconfort, balonare si gaze.

Administrarea timp de o saptamana a Colief® Infant Drops ajuta parintele sa identifice daca intoleranta temporara la lactoza este cauza semnelor si simptomelor colicilor bebelusului. Daca aceste simptome nu se atenueaza in aceasta saptamana, se poate spune ca altele sunt cauzele si trebuie facute investigatii suplimentare. Intoleranta temporara la lactoza nu pune in pericol sanatatea copilului si, in mod normal, trece de la sine in jurul varstei de 4 luni.