COLIEF REDUCE ORELE DE PLANS

Colief reduce orele de plans

In trecut, colicile erau tratate cu diciclomina (Bentyl), care nu mai este folosita din cauza efectelor secundare, inclusiv dificultati de respiratie, coma si chiar deces.

Tot pentru combaterea gazelor, se mai foloseau picaturi pe baza de simeticona, care nu erau absorbite de organism si nu aveau efecte secundare, dar care nici nu eliminau cauza formarii gazelor si nici nu preveneau asa-numita FERMENTATIE SECUNDARA.

De asemenea, se mai apela la alte solutii preparate in casa (fenicul, praf de copt, alcool, etc.).

Pana nu de mult toate eforturile au fost indreptate numai spre ELIMINAREA GAZELOR de prisos, o cauza secundara a colicilor sugarilor.
Un demers ulterior s-a concentrat pe eliminarea CAUZEI PRIMARE a aparitiei colicilor la sugari si anume: DEFICIENTA TEMPORARA DE LACTAZA, o stare trecatoare in care lactoza incomplet digerata in intestinul subtire, ajunge in intestinul gros, unde este descompusa prin activitatea bacteriilor. In urma cestui proces se elibereaza acid lactic si hidrogen, care cauzeaza balonare, gaze si durere, deci COLICI.

Cercetarile au demonstrat ca deficienta temporara de lactaza este cauza principala pentru colicile sugarilor. Ea se datoreaza unei productii interne (in intestinul subtire) insuficiente de enzima lactaza, enzima care are rolul de a scinda lactoza din lapte (matern sau formula).

Colief® este o realizare stiintifica importanta in lupta cu colicile cauzate de deficienta temporara de lactaza.

Picaturile Colief® sunt o solutie naturala pentru sugarii cu colici. Produsul permite continuarea hranirii bebelusilor cu laptele uzual (matern sau formula), fara a apela la inlocuitori si reduce si eventuale problemele de tranzit intestinal.

In primele luni de viata, sugarul are o dieta bazata exclusiv pe lapte matern sau formula. Carbohidratul de baza din lapte este lactoza (peste 90%).

лактаза

Colief® contine enzima naturala lactaza, care adaugata in lapte descompune lactoza in zaharuri simple: glucoza si galactoza. Astfel, hrana este mai usor de digerat si respectiv asimilat, furnizand intreg necesarului nutritiv si energetic pentru dezvoltarea armonioasa a copilului.

Colief® Infant Drops este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si Echilibrata.

Pentru sugari este important sa nu fie eliminata toata lactoza din hrana, pentru a stimula organismul (intestinul subtire) sa produca enzima lactaza.

Numai 4 picaturi de Colief® descompun 70% din lactoza continuta de 100ml de lapte in 25-30 minute. Colief® Infant Drops se foloseste la fiecare masa a sugarului pana la varsta de 3-4 luni, moment in care simptomele asociate colicilor ar trebui sa dispara datorita sintetizarii unei cantitati suficiente de lactaza in organism. Atunci ar trebui sa scoateti treptat picaturile de Colief®.

Inca din 2001, pediatrii din Marea Britanie au desemnat Colief® Infant Drops ca fiind prima alegere pentru sugarii cu colici datorate deficitului temporar de lactaza.

Colief Капките за бебета
Copyright © 2007-2011 CROSSCARE LIMITED